معماری
خانه > اخبار آزمون دکتری > ریسک بالای آلودگی های میکروبی در خمیر مرغ/ برندهای معتبر سوسیس و کالباس را خریداری کنید

ریسک بالای آلودگی های میکروبی در خمیر مرغ/ برندهای معتبر سوسیس و کالباس را خریداری کنید

رئیس مرکز تحقیات گوارش و کبد و کولورکتار دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر بار میکروبی و چربی بیش از حد پوست مرغ ، از عوارض زیانبار خمیر مرغ های حاوی این پوست های آلوده خبر داد .

پروفسورشهرام آگاه فوق تخصص گوارش و کبد، عضو هیئت علمی و رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد و کولورکتار دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیان کرد: پوست مرغ با داشتن بار میکروبی بالا، چربی های مضر فراوان و محلی برای تجمع بخش قابل توجهی از هورمون ها، یکی از مهمترین قسمت های زائد مرغ است و به علت خطر بروز بیماریهای میکروبی ، از نظر تغذیه ای ممنوعیت مصرف دارد.

 

ریسک بالای آلودگی های میکروبی در خمیر مرغ/ برندهای معتبر سوسیس و کالباس را خریداری کنید

وی با اظهار تاسف از برخی روش های بسیار مضر پرورش مرغ، افزود: اخیرا برای بلوغ زودرس بسیاری از مرغ های پرورشی، مقادیر بالایی از آنتی بیوتیک ها، هور مون ها و مواد غذایی متعددی استفاده می شود که در بیشتر مواقع اغلب میکروب های مرغ به جداره پر چرب پوست آن حمله ور میشوند بنابراین پوست مرغ مهمترین منبع و بستر رشد آلودگی های هورمونی، میکروبی و از جمله باکتری خطر ناک سالمونلا به حساب می آید.

مضرات مصرف پوست مرغ را جدی بگیرید

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ، تاکید کرد: وجود پوست مرغ در خمیر مرغ و مصرف آن عملا تمام آلودگی، میکروبهای مقاوم به آنتی بیوتیک، ته مانده آنتی بیوتیک ها و همه سموم و چربی های کاملا مضر موجود در آن به بدن راه می یابند .

وی با اشاره به مهمترین و خطرناکترین عوارض استفاده از خمیر مرغ حاوی مواد زائد آن در فست فود ها، گفت : فست فود ها به خودی خود ضرر هایی دارند اما در صورت ورود خمیر مرغ های آلوده به ضایعان آن، در فست فود ها و حتی غذا های کبابی و گوشتی عملا دروازه های دستگاه گوارش و کبد بدن به روی چاقی، کبد چرب، مقاومت های آنتی بیوتیکی و اسهالباز می شود از این رو افراد باید از برندهای معتبر سوسیس و کالباس استفاده کنند. 

ریسک بالای آلودگی های میکروبی در خمیر مرغ/ برندهای معتبر سوسیس و کالباس را خریداری کنید

آگاه اظهار داشت : هم اکنون طبق ظوابط کیفی در سایر کشور ها، محصولات غذایی که حاوی خمیر مرغ و ضایعات مرغ هستند، از گردونه تولید خارج می شوند و صرف نظر از بار مالی عوارض ناشی از مصرف این مواد غذایی منسوخ و آلوده، خطر مقاومت میکروبی ناشی از آن نیز دور از انتظار نیست.

انهای پیام /

همچنین ببینید

پاسخ وزارت بهداشت به انجمن اورتوپدی برای تعیین تعرفه‌های درمانی جدا از مصوبه دولت

دبیر کمیسیون انجمن‌های علمی گروه پزشکی وزارت بهداشت گفت:هیچ انجمن علمی حق اعلام یا تغییر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *