معماری
خانه > اخبار آزمون دکتری > مصرف آردهای بدون تاریخ تولید و انقضا مورد تایید نیست

مصرف آردهای بدون تاریخ تولید و انقضا مورد تایید نیست

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو، گفت: استفاده از آردهای بدون درج تاریخ تولید و انقضا در تهیه فرآورده های غذایی، به هیچ وجه مورد تایید نیست.

مصرف آردهای بدون تاریخ تولید و انقضا مورد تایید نیستبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛مهندس سمیره صباح معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو،افزود: به دلیل چربی موجود در آرد این ماده غذایی در دمای معمولی بیش از یک الی ۳ ماه قابلیت مصرف ندارد لذا برای افزایش زمان نگهداری باید آن را در محل خشک و در ظرف دربسته و البته دمای خنک نگاه داشت.
وی ادامه داد: با فراهم ساختن این شرایط که عنوان شد، آرد را می توان تا ۶ ماه نیز مصرف نمود.
صباح تصریح کرد: ایجاد شرایط نگهداری این ماده غذایی استراتژیک کاری دشوار است و طبیعتا  به تنهایی از عهده صنف بر نمی آید، به همین دلیل و در حال حاضر راه صحیح آن است که برای پیشگیری از مشکلات بعدی ضوابط جاری به نحو شایسته صورت پذیرد.
انتهای پیام/

همچنین ببینید

کارت کنکور دکتری ۹۷ منتشر شد/ امکان دریافت کارت تا پنجشنبه

کارت ورود به جلسه آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال ۹۷ از امروز اول …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *