معماری
خانه > اخبار آزمون کارشناسی ارشد > فروش «حلیم پنبه‌ای» در واحدهای صنفی عرضه کننده آش و حلیم صحت ندارد

فروش «حلیم پنبه‌ای» در واحدهای صنفی عرضه کننده آش و حلیم صحت ندارد

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر نظارت مستمر تیم‌های بهداشتی از واحدهای صنفی عرضه مواد غذایی، گفت: اخبار مربوط به پدیده حلیم پنبه‌ای صحت ندارد.

وزارت بهداشت فروش «حلیم پنبه ای» را تکذیب کرد
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محسن فرهادی افزود: واحدهای صنفی عرضه کننده آش و حلیم و شیرینی‌های مختص به ماه مبارک رمضان تحت نظارت و کنترل تیم‌های بهداشت محیط هستند و وجود پنبه و الیاف و پشم دام در حلیم صحت ندارد و تا کنون در بازرسی‌ها مستنداتی در این خصوص بدست نیامده است.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به دست به دست شدن برخی اخبار و فیلم‌های منتشر شده در صفحات مجازی که بعضا بی اساس است، گفت: متاسفانه اظهار نظرهای غیر کارشناسی در مورد حلیم‌های آغشته از پنبه و الیاف باعث انتشار این نوع اخبار شده است.
وی ادامه داد: با توجه به بررسی‌های میدانی و رسیدگی به شکایات مردمی سامانه بهداشت ۱۹۰ مشخص شد به علت پخت طولانی گوشت در حلیم، رشته‌های کلاژن (که از قسمت‌های تشکیل شده گوشت می‌باشد) باقی می‌ماند و در اثر ترکیب با گلوتن و دیگر قندهای موجود در گندم تولید بافت پنبه مانند می‌نماید و پس از شستشو خاصیت الاستیسیته مانند پیدا می‌کند که در این رابطه نمونه برداری‌های متعدد صورت گرفته و به آزمایشگاه ارسال شده است.
فرهادی با اشاره به اینکه نمی‌توان از پشت دوربین صحت یا سقم برخی اخبار را تشخیص داد، تصریح کرد: از ابتدای ماه مبارک رمضان تیم‌های سیار بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور وظیفه نظارت و کنترل از کلیه واحدهای صنفی عرضه کننده مواد غذایی به خصوص از واحدهای صنفی عرضه کننده آش و حلیم و غذاهای محلی و شیرینی‌های مختص ماه مبارک رمضان از جمله زولبیا و بامیه را بر عهده دارند.
 

فرهادی گفت: امسال با دستگاههای پرتابل سنجش کلیه مواد غذایی در سطح عرضه کنترل شده است و در صورت لزوم مداخلات به منظور تامین سلامت روزه داران اعمال می‌گردد.

 

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت یادآور شد: ضمن عدم تایید وجود پنبه و پشم دام در حلیم به مصرف کنندگان عزیز توصیه می‌شود آش و حلیم مصرفی خود را از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه کسب تحت پوشش اتحادیه ذیربط تهیه نموده و از خریداری مواد غذایی از دستفروشان خودداری نمایند همچنین شهروندان محترم می‌توانند درصورت داشتن شکایت بهداشتی با سامانه بهداشت ۱۹۰ به طورشبانه روزی تماس بگیرند.
انتهای پیام/ 

همچنین ببینید

نتایج اولیه رشته‌های‌ نیمه متمرکز کنکور ۹۶ منتشر شد

اسامی‌ معرفی‌شدگان‌ چندبرابر ظرفیت رشته‌های‌ مختلف‌ تحصیلی نیمه‌متمرکز دانشگاهها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی در آزمون‌ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *